3 lašišos marinavimo būdai

Žuvį gaminti galima įvairiausiais būdais, galima virti, galima naudoti pyragų įdarams, gaminti vyniotinius .
Taip paruoštą žuvį galite susukti į foliją ir kepti ant grotelių.
Tobula moteris 14 laida.
Mažos užkandėlės visuomet traukia akį, puošia stalą ir tinka įvairiausioms progoms.
Mes pabandėme paruošti sveikuoliškų užkandėlių švenčių stalui.
Tobula moteris 13 laida.
Balta mišrainė gali būti ir kitokia.
Lengva iš termiškai neapdorotų produktų - žaliavalgiška.
Tobula moteris 12 laida.
Žuvies kotletai nebūtinai iš šaldytos ar šviežios žuvies gali būti gaminami.
Kai šaldytuve produktų nėra, paieškokite ūzsilikusios skardinės tuno.
Mažai kaloringi ir sveiki tuno kotletai.
Tobula moteris 10 laida.
Kaip išrūkyti puode namuose jautienos kepsnelius?
Labai greitai, 15 min. ir kvapai namuose apsuks galvą.
Tobula moteris 9 laida.
Kuskusas - sveikas patiekalas nereikalaujantis daug pastangų gaminti. Taigi jūs ne tik greitai pagaminsite, bet ir sočiai bei skaniai.
Tobula moteris 8 laida.
Salotos su karšta lašiša, gali būti ir užkandis ir pagrintinis patiekalas. Taip paruoštom salotom galite naudoti ir vištieną ir jautieną.
Tobula moteris 7 laida.
Jautienos išpjova viena sveikiausių, vertingiausių mėsų.
Tik tinkamai paruošta jautiena bus sultinga ir minkšta. Geriausią rinktis iki 2 metų gyvulio mėsą.
Marinuodami mėsą nedėkite druskos, nes ji ištraukia drėgmę ir ją išsausina, tad jautieną sūdykite kepant.
Tobulos moters 6 laida.
Cukinijų apkepo porcija tik 283 kcal. na o lašiša galite keisti nuo fetos sūrio iki špinatų, įdaryti galite pačiais mėgiamiausias produktais. Paruošti ypač paprasta ir lengva.