Vynas

Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Vištiena su česnakiniu padažu/

Kaip paruošti greitai pietūs ar vakarienę ?? Kaip išsisukti jei turite vos 20 min. Puikus receptas Jums !
Antradienis, kovo 22 d. 2016

Jautienos išpjovos kepsneliai

Tobula moteris 7 laida.

Jautienos išpjova viena sveikiausių, vertingiausių mėsų.

Tik tinkamai paruošta jautiena bus sultinga ir minkšta. Geriausią rinktis iki 2 metų gyvulio mėsą.

 Marinuodami mėsą nedėkite druskos, nes ji ištraukia drėgmę ir ją išsausina, tad jautieną sūdykite kepant.

Šeštadienis, kovo 19 d. 2016

Sangria

sangria
Ispaniškas puikiai gaivinantis gėrimas iš raudono vyno.
Antradienis, sausio 12 d. 2016

Midijos kokosų pieno padaže .

Midijų kriauklelės būna pačių įvairiausių spalvų – nuo tamsiai mėlynų iki auksiniu blizgesiu žibančių žalių. Tačiau specialiose midijų fermose paprastai auginamos tik tamsiai mėlynos ar juodos midijos, nes joms būdingas švelnus skonis, kartu ir sūrus, ir saldus. Midijoms būdingas ne tik švelnus skonis, bet ir nemažai naudingų ypatybių. Jose daug proteinų, mineralinių druskų, fosforo, geležies ir vitaminų А, В1, В2, В6, С. Anot dietologų, baltymų midijų mėsoje netgi daugiau nei labai vertinamoje veršienoje ar žuvyje.