Tobula moteris

Šeštadienis, balandžio 2 d. 2016

Vieno kąsnio užkandėlės

Tobula moteris 14 laida.

Mažos užkandėlės visuomet traukia akį, puošia stalą ir tinka įvairiausioms progoms.

Mes pabandėme paruošti sveikuoliškų užkandėlių švenčių stalui.

Šeštadienis, balandžio 2 d. 2016

Žaliavalgiška balta mišrainė

Tobula moteris 13 laida.

Balta mišrainė gali būti ir kitokia.

Lengva iš termiškai neapdorotų produktų - žaliavalgiška.

Šeštadienis, balandžio 2 d. 2016

Tuno kotletukai

Tobula moteris 12 laida.

Žuvies kotletai nebūtinai iš šaldytos ar šviežios žuvies gali būti gaminami. 

Kai šaldytuve produktų nėra, paieškokite ūzsilikusios skardinės tuno. 

Mažai kaloringi ir sveiki tuno kotletai.

Šeštadienis, balandžio 2 d. 2016

Obuolių štrudelis

Tobula moteris 11 laida.

Iš Austrijos kelęs obuolių pyragas, valgomas karštas su ledais.

Dabar kepimo būdų išrasta daugybė, kad tik mažiau vargo :)

Galima kepti iš sluoksniuotos tešlos, lavašo, ar filo tešlos.

Ketvirtadienis, kovo 24 d. 2016

Jautienos rūkyti kepsneliai

Tobula moteris 10 laida.

Kaip išrūkyti puode namuose jautienos kepsnelius? 

Labai greitai, 15 min. ir kvapai namuose apsuks galvą.

Ketvirtadienis, kovo 24 d. 2016

Vištienos verinukai su kuskusu

Tobula moteris 9 laida.

Kuskusas - sveikas patiekalas nereikalaujantis daug pastangų gaminti. Taigi jūs ne tik greitai pagaminsite, bet ir sočiai bei skaniai.

Antradienis, kovo 22 d. 2016

Karštos lašišos salotos

Tobula moteris 8 laida.

Salotos su karšta lašiša, gali būti ir užkandis ir pagrintinis patiekalas. Taip paruoštom salotom galite naudoti ir vištieną ir jautieną.

Antradienis, kovo 22 d. 2016

Jautienos išpjovos kepsneliai

Tobula moteris 7 laida.

Jautienos išpjova viena sveikiausių, vertingiausių mėsų.

Tik tinkamai paruošta jautiena bus sultinga ir minkšta. Geriausią rinktis iki 2 metų gyvulio mėsą.

 Marinuodami mėsą nedėkite druskos, nes ji ištraukia drėgmę ir ją išsausina, tad jautieną sūdykite kepant.

Antradienis, kovo 22 d. 2016

Cukinijų apkepas

Tobulos moters 6 laida. 

Cukinijų apkepo porcija tik 283 kcal. na o lašiša galite keisti nuo fetos sūrio iki špinatų, įdaryti galite pačiais mėgiamiausias produktais. Paruošti ypač paprasta ir lengva.

Pirmadienis, kovo 21 d. 2016

Vištienos verinukai su daržovėmis

Tobula moteris 4 laida.

Vištiena šašlykams marinuoti galima naudoti kivi. Jis itin greitai suminkšina mėsą. 

Vištieną suvėrus kartu su daržovėmis ant iešmėlių mėsa išlink daug sultingesnė.