Reklama

Sekmadienis, kovo 12 d. 2017

SMART SMOOTHIE VITALITY

trintuvas

Mano studiją papildė dar vienas puikus prietaisas ! Plaktuvas - kokteilinė.

Čekijos prekinis ženklas G21 yra aukštos kokybės pagal profesionalus pagaminta produkcija. Todėl jų pagaminta produkcija tinka ir profesionalams ir kasdienei ruošai.

Žymės:
Šeštadienis, lapkričio 26 d. 2016

Maisto klubo produktų linija

Visada ieškojau geros kokybės pirkinių „terbos“, kurią visada turėčiau su savimi, būtų kokybiškas audinys, tvirtos ir patogios rankenos ir sutilptų visi dienos pirkiniai. NESURADAU.

Tada prikalbinau kolegę ir sukūrėme :) Tokią į kurią būtų patogu įsimetus į rankinę nešiotis, kuri tūrėtų minkštas, lankščias ir patogias rankenas, ir į ją sutilptų visi dienos pirkiniai. Na ir aišku, negadintų dienos "outfito", kol blaškaisi po maisto prekių parduotuvę su produktų sarašu. Lininė prijuostė, dar vienas naujas mūsų gaminys, pagalbininkė virtuvėje, be kurios aš savęs tikrai neįsivaizduoju. Prie kurios prisisega "pašluostukas", ir kuri po sunkiausių kūrybinių darbų virtuvėje išliks švari :), juk patogi, stilinga ir graži prijuoste tikrai įkvepia gaminti.

Ji beveik kaip graži suknelė, kuri pakelia nuotaiką visai dienai :)

Dėl užsakymų kreiptis: ilona@maistoklubas.lt

Žymės:
Šeštadienis, lapkričio 26 d. 2016

Vyrai virtuvėje naujas šefas !

TAA-DAM !

Pristatau rubrikos "Vyrai virtuvėje" šefą Justinas Kapkovicius ! Kietas vyrukass, kuris pažadėjo, kad parodys mums, kaip paprastas vakarienes paversti nepaparastomis. Kaip tie patys paprasti gaminiai patiekti kitaip, gali Jūsų namuose sukurti jaukų, mažą restoraną.

Taigi laukiammmm :)

Žymės:
Trečiadienis, rugsėjo 21 d. 2016

Tarptautinė skonių šventė ir mugė

Jau kelis mėnesius veikiančiame atnaujintame Centriniame Kauno turguje įsikūrė „Maisto klubo“ studija, kuri tapo centrine įvykių ašimi ne tik šventės metu. Ir vėliau čia vyks įvairūs maisto ruošimo kursai, seminarai, degustacijos, netgi maisto ruošimo stovyklos vaikams. Šventės metu studijoje šefai Aldona Gečienė, Ruslanas Bolgovas ir Justinas Kapkovičius sukūrė ypatingų skonių degustaciją: Raudono ešerio ir sterko suktinukas su moliūgo sėklomis. Paukštienos kepenėlių parfė. Švelniai parūkyta fazano krūtinėlė. Desertui – „ale Lemon Tart“ su Migdolais, citrinomis, limetomis ir beze. Sūrio pyragas moliūgais, burokėliais ir imbieru. Ir daug kitų įsimintinų patiekalų, kurių tikimės paragavote ir įvertinote. Barmenas Rapolas Vareika surengė kokteilių šou. Na ,o pabaigai visi ragavome kepto paršelio kurį net 12 valandų kepė BBQ asociacijos meistrai. Ačiū visiems dalyvusiems ir iki kitų susitikimų.
Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Inata.lt produktai

Džiaugiamės atrasdami Lietuvoje vis daugiau kokybiškos produkcijos !