Prancūziško batono pyragas

Tortas kurio nereikia ilgai gaminti, kepti. Maskarpones kremas, o viduje tirpstantys plikyti pyragėliai.
Vienas skaniausių tortų vasarai, o jei dar įmaišysite šviežių uogų <3
Braškių sezonui įsibėgėjus, galima mėgautis uogomis ir kepiniuose, bei tortuose.
Nekeptas sūrio tortas vasarą su gardžiomis uogomis geriausias pasirinkimas.
Kiekvienas kąsnis privers užsimerkti, pažadu.
Rudenį kai uždera moliūgai, dažnai trūksta idėjų kur juos sunaudoti ir dažniausiai idėjos baigiasi ties sriuba ar troškiniu.
Moliūgų keksiukai, puikus kepinys, drėgnas, aromatingas, keksiukai tiesiog tirpsta burnoje.
Itališkai „Panna cotta“ reiškia „virtą grietinėlę“. Ne itin skaniai skamba, tiesa? Bet paragavus šio ypatingai švelnaus skonio deserto, norisi kartoti ir vėl.
Kulinarinė klasika – tai desertas, išimtas iš formelės ir patiekiamas ant lėkštutės. Originalus variantas – „Panna cotta“, patiekta taurėje.