Medus

Trečiadienis, sausio 4 d. 2017

Meduoliniai keksiukai

Meduolius galima iškepti ir kitokius nei įprasta. Jie gali būti iš tos pačios medolinės tešlos tik šiek tiek kitokios konsistencijos. Papuošti ne glaistu, o kremu. 

Tokio meduolio tikrai niekas neatsisakytų :)

Antradienis, sausio 3 d. 2017

Mielinė pynė su aguonomis

Mielinė pynė su aguonomis, ne tik puiki stalo puošmena žiemos šventėms, bet ir skanus kepinys, šaltos žiemos vakarams.
Ketvirtadienis, spalio 13 d. 2016

Angliškas obuolių pyragas su ledais.

obuolių pyragas
Man kai atšąla orai visada norisi kažko saldaus, šilto ir aromatingo. Pyragas nuo kurio kvepės net ir kaimyno butas :) Iš kelių produktų, kurių visada turime namuose ir labai greitai paruošiamas.
Trečiadienis, balandžio 6 d. 2016

Sausainių tortas su citrinomis ir čiobreliais

sausainių tortas su citrusais ir čiobreliais

Tortas alsuojantis savo grožiu, prabanga ir pavasarišku skoniu.

Jums nereikės jungti orkaitės, labai greitai pagaminsite šį nuostabu tortą. 

Pas mus jo neliko nei gabalėlio, medus, čiobreliai, citrinos, grietinėlė, maskarpone ar turiu pasakoti kaip tai dera tarp saves ir kad skonis visumos produktų priverčia užsimerkti?:)

Pirmadienis, balandžio 4 d. 2016

Šokoladinis avokado kokteilis

avokado šokoladinis kokteilis

Puikus dienos užtaisas !

 Net 40 % avokado minkštimo sudaro vertingas aliejus, turintis daug nesočiųjų riebalų rūgščių – smegenų maisto, kuris ne tik pamaitina ląsteles, bet dar ir paspartina informacijos įsisavinimą bei saugo organizmą nuo širdies ir kraujagyslių ligų, depresijos, stiprina imuninę sistemą. Taip pat avokaduose gausu mineralų : natrio, fosforo, magnio, kalcio, o kalio net daugiau nei bananuose !

 

Taigi išgėrę tokio kokteilio ne tik praturtinsite savo organizmą, bet būsite sotūs iki pietų.

Pirmadienis, balandžio 4 d. 2016

Vištiena "Gong Bao"

Kinietiška vištiena saldžiarūgščime padaže, paruošti tikrai visai nesudėtinga, tik truputį laiko reikėtų tam skirti :)
Sekmadienis, balandžio 3 d. 2016

Keptas kumpis

Keptas kumpis, tai didžiųjų švenčių stalo karalius. Pridėkite jam papildomų skonių su saldžiarūgščia glazūra.
Sekmadienis, balandžio 3 d. 2016

Kučiukai su aguonpieniu

Preskučiai, šližikai, kučiukai,priskaičiuojama iki 25 pavadinimų, nes  kiekvienam krašte vadinam vis kitaip, bet privalomi ant kiekvieno šeimos stalo.

 

Ketvirtadienis, kovo 24 d. 2016

Brokolių salotos

brokolių salotos

Metų atradimas :)

Gaivios, skanios, sveikos, suvalgomos iki paskutinio šaukšto.

Spanguoles naudoti būtina ! Nors ir galite pagalvoti,kad jos čia negroja pirmu smuiku. Groja..dar kaip groja.. :))

Ketvirtadienis, kovo 24 d. 2016

Marinuota lašiša

lašiša stiklainyje
Velykoms jau galite šiandien pasiruošti marinuotos lašišos. Taip sutaupysite laiko ruošdami patiekalus paskutinę dieną Velykų stalui ir turėsite tikrai burnoje tirpstančią lašišą su mažomis bulvytėmis, kuri ant stalo atrodys labai įdomiai ir efektingai.