Plikytų pyragėlių tortas

Tortas kurio nereikia ilgai gaminti, kepti. Maskarpones kremas, o viduje tirpstantys plikyti pyragėliai.
Vienas skaniausių tortų vasarai, o jei dar įmaišysite šviežių uogų <3
Tortas kurio nereikia ilgai gaminti, kepti. Maskarpones kremas, o viduje tirpstantys plikyti pyragėliai.
Vienas skaniausių tortų vasarai, o jei dar įmaišysite šviežių uogų <3
Meduolius galima iškepti ir kitokius nei įprasta. Jie gali būti iš tos pačios medolinės tešlos tik šiek tiek kitokios konsistencijos. Papuošti ne glaistu, o kremu.
Tokio meduolio tikrai niekas neatsisakytų :)
Jei atvirai, esu kepus gal trijų skirtingų receptų keksus su cukinijomis. Bet šis buvo pripažintas didžiulio būrio ragautojų, tikrai iš paprastų produktų kepinys, kurio gabalėlis taip sušildo ir papildo skaniausių prisiminimų akimirkas.
Todėl netingėkite sugaišti šiek tiek virtuvėje, bet būsite pripažinti nuostabiausiais kepėjais :)
Braškių sezonui įsibėgėjus, galima mėgautis uogomis ir kepiniuose, bei tortuose.
Nekeptas sūrio tortas vasarą su gardžiomis uogomis geriausias pasirinkimas.
Kiekvienas kąsnis privers užsimerkti, pažadu.
Tomas Ragauskas - virtuvės šefas pristatys savo gaminamus patiekalus.
Kaip jis sako - neturiu mėgstamiausio patiekalo, neprisirišu prie konkrečios šalies virtuvės. Nekenčiu nuobuodžių skonių derinių, ir ne, ne gaminu klasikinių patiekalų. Todėl nuolat gamindamas, leidžiuosi į naują randevouz su kitokiais skonių deriniais, prieskoniais, gaminimo būdais. Nėra nederančių ingridientų, yra per mažai žinių ir fantazijos:)
Nėra nemėgstamų produktų, yra tik nemoksliškas jų paruošimas. Nesu super šefas, esu tas kuris keičia, laužo standartus ir negamina pagal vadovelio eilutes.
Itališkas burnoje tirpstantis desertas. Išvertus reikštų "pakylėk mane iki dangaus", po kiekvieno kąsnio tikrai taip ir pagalvojame :)
Gaminimas nėra sudėtingas todėl kviečiu pažiūrėti ir gaminti :)
Tortas alsuojantis savo grožiu, prabanga ir pavasarišku skoniu.
Jums nereikės jungti orkaitės, labai greitai pagaminsite šį nuostabu tortą.
Pas mus jo neliko nei gabalėlio, medus, čiobreliai, citrinos, grietinėlė, maskarpone ar turiu pasakoti kaip tai dera tarp saves ir kad skonis visumos produktų priverčia užsimerkti?:)
Ir kaip geriausiai nustebinti savo anytą, palikti ją be žado ?:)))
O gi atsivežti prie arbatos tortą, ir ne bet kokį, o marčios :))
Tortas kažkuo primena medutį. Labai labai skanus.