Lašiša

Antradienis, rugpjūčio 2 d. 2016

Lašišos užtepas

lašišos užtepas

Labai nesunkiai paruošiama, puikiai tiks vakaro užkandžiams ar pusryčių sumuštiniams.

Galima įdaryti vieno kąsnio krepšelius, užtepėlė viena, o kaip ją pateikti būdų begalė.

Taigi kelios minutės paruošimui ir skanaus :)

Trečiadienis, gegužės 11 d. 2016

Šalta kukurūzų - mangų sriuba su lašiša

Tomas Ragauskas - virtuvės šefas pristatys savo gaminamus patiekalus.

Kaip jis sako - neturiu mėgstamiausio patiekalo, neprisirišu prie konkrečios šalies virtuvės. Nekenčiu nuobuodžių skonių derinių, ir ne, ne gaminu klasikinių patiekalų. Todėl nuolat gamindamas, leidžiuosi į naują randevouz su kitokiais skonių deriniais, prieskoniais, gaminimo būdais. Nėra nederančių ingridientų, yra per mažai žinių ir fantazijos:)

Nėra nemėgstamų produktų, yra tik nemoksliškas jų paruošimas. Nesu super šefas, esu tas kuris keičia, laužo standartus ir negamina pagal vadovelio eilutes.

Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Vieno kąsnio užkandžiai iš lašišos

Trys užkandžiai iš lašišos Jūsų švenčių stalui. 

 

Ketvirtadienis, balandžio 7 d. 2016

3 lašišos marinavimo būdai

Oras nuostabus, tad pats laikas kurti kepsninę. Net trys skirtingi marinavimo receptai, daug patarimų ir gera nuotaika su Mariumi Repšiu :)
Ketvirtadienis, kovo 24 d. 2016

Marinuota lašiša

lašiša stiklainyje
Velykoms jau galite šiandien pasiruošti marinuotos lašišos. Taip sutaupysite laiko ruošdami patiekalus paskutinę dieną Velykų stalui ir turėsite tikrai burnoje tirpstančią lašišą su mažomis bulvytėmis, kuri ant stalo atrodys labai įdomiai ir efektingai.
Antradienis, kovo 22 d. 2016

Karštos lašišos salotos

Tobula moteris 8 laida.

Salotos su karšta lašiša, gali būti ir užkandis ir pagrintinis patiekalas. Taip paruoštom salotom galite naudoti ir vištieną ir jautieną.

Antradienis, kovo 22 d. 2016

Cukinijų apkepas

Tobulos moters 6 laida. 

Cukinijų apkepo porcija tik 283 kcal. na o lašiša galite keisti nuo fetos sūrio iki špinatų, įdaryti galite pačiais mėgiamiausias produktais. Paruošti ypač paprasta ir lengva.

Pirmadienis, kovo 21 d. 2016

Lašišos tartaras

Tobula moteris 2 laida.

Totoriškas patiekalas gaminamas iš žalios mėsos ar žuvies.

Patiekalas iš termiškai neaporotų produktų. Todėl rinkitės, kad produktai būtų kuo ryškesni ir derėtų tarpusavyje.

Sekmadienis, kovo 20 d. 2016

Sushi

Dažnas mano, kad sushi gali pasigaminti tik patyrę meistrai, ir gąsdina mintis, kad tikrai tai labai sudėtinga. Susi meistras Lukas parodys, kad susisukti japonišką sushi ritinėlį itin paprasta.
Šeštadienis, kovo 12 d. 2016

Agurkų užkandis su lašiša.

Mano skonį diktuoja pavasaris. Artėjant šiltajam sezonui nebesinori sunkių, riebių, sočių ir karštų patiekalų. Žaluma, šviežios daržovės ir šiltas oras gerokai pakoreguoja mano meniu. Turguje lankausi nuolat, bet pavasarį einu ypač dažnai, nes žinau, kad mano daržovių pardavėja jau turi šviežiausių ridikėlių, traškiausių svogūno laiškų ir sultingų bei aromatingų pasipuošusių geltonais žiedais agurkėlių.