Salotos su smidrais ir krevetėmis

Smidrai- turi būti patiekiami kuo papraščiau, nes jų skonis itin puikus.
Gausybė maistinių savybių, netgi senovėje garsėjo kaip afrodiziakai :)
Tad atėjus smidrų sezonui tiegu užvaldo mūsų virtuves !
Smidrai- turi būti patiekiami kuo papraščiau, nes jų skonis itin puikus.
Gausybė maistinių savybių, netgi senovėje garsėjo kaip afrodiziakai :)
Tad atėjus smidrų sezonui tiegu užvaldo mūsų virtuves !
Iškylaujate gamtoje ? Ir vėl šašlykai?:)
Vyrai virtuvėje šefas Tomas Ragauskas, vėl pilnas idėjų.
Žuvienė ant laužo su jūros gėrybėmis, ir gabalėliu keptos duonelės . Tai ne tik skanus patiekalas, tai pramoga ir suaugusiems ir vaikams :)
Tako – tradicinis Meksikos patiekalas, gaminamas iš kukurūzinės arba kvietinės tortilijos ir į ją susukto įdaro.
Įdarą gali sudaryti labai įvairūs produktai. Na,o esant didelėje draugų kompanijoje,gamtoje, tacos gaminti ne tik paprasta, bet kiekvienas gali susikurti tiesiog sau patinkanti iš mėgiamų produktų.
Kiekvienas žvejys turi savo žuvienės receptą, kaip ir kiekvienas kulinaras.
Mano žuvienė šiek tiek modernesnė nei žvejo :)
Ar žinojote kuo žuvienė skiriasi nuo žuvies sriubos? Ekspertai pabrėžia, kad žuvienei negali būti naudojama jokia kitokia - tik šviežia žuvis. Jei verdama šaldyta, sūdyta ar kitaip konservuota žuvis, tai patiekalas iš tokios žuvies vadinasi žuvies sriuba.
Vietnamietiški springrollsį kurių vidų galtite dėti ką tikmįgstate: ryžių makaronus, krevetes, vištieną ar kiaulieną, daržoves, ar mėgiamas saltas.
Šis patiekalas tiems, kas nori savo lėkštėje susikurti sau ir artimiems pavasario nuotaiką.
Mano atradimas! Žinot buna pagamini, suvalgai ir pamiršti receptą, nes jis tiesiog nepalieka įspūdžio, o kartais pasiseka :), kad pagamini ir tas receptas tampa atradimu,tavo vizitine kortele :)
Taip nutiko ir su šiuo pyragu, jis nuostabus, jis tobulas ! Kai turiu vaišinti man svarbius žmones ir noriu palikti įspūdį, aš ilgai nesvartau ir renkuosi būtent šį pyragą.