Jogurtas

Trečiadienis, liepos 6 d. 2016

Dzadziki padažas

dzadziki padažas

Ką valgyti karštą vasaros dieną, kai nesinori karštų patiekalų ?

Graikai savo virtuvėje turi nuostabių padažų, vienas iš jų – dzadzikis – gaivus agurkais kvepiantis padažas, kuris dar vadinamas trintiniu.

Šviežių bulvių jau sulaukėme, taigi vienas skaniausių derinių.

Sekmadienis, balandžio 3 d. 2016

Baklažanų užkandis

Baklažanas puikiai dera su pomidoru. Ir viską vainikuoja sūrio kremas. Tobulas derinys greitam užkandžiui.
Ketvirtadienis, kovo 24 d. 2016

Brokolių salotos

brokolių salotos

Metų atradimas :)

Gaivios, skanios, sveikos, suvalgomos iki paskutinio šaukšto.

Spanguoles naudoti būtina ! Nors ir galite pagalvoti,kad jos čia negroja pirmu smuiku. Groja..dar kaip groja.. :))

Antradienis, kovo 22 d. 2016

Moliūgų keksiukai

Rudenį kai uždera moliūgai, dažnai trūksta idėjų kur juos sunaudoti ir dažniausiai idėjos baigiasi ties sriuba ar troškiniu.

Moliūgų keksiukai, puikus kepinys, drėgnas, aromatingas, keksiukai tiesiog tirpsta burnoje.

Sekmadienis, vasario 14 d. 2016

Agurkų užkandis su lašiša

agurkų užkandis su lašiša

Mano skonį diktuoja pavasaris.

Artėjant šiltajam sezonui nebesinori sunkių, riebių, sočių ir karštų patiekalų.

Žaluma, šviežios daržovės ir šiltas oras gerokai pakoreguoja mano meniu.

Turguje lankausi nuolat, bet pavasarį einu ypač dažnai, nes žinau, kad mano daržovių pardavėja jau turi šviežiausių ridikėlių, traškiausių svogūno laiškų ir sultingų bei aromatingų pasipuošusių geltonais žiedais agurkėlių.

 

Trečiadienis, vasario 3 d. 2016

Jogurtinis tortas

Jogurtinis tortas

Gaivus ir lengvas tortas, papuoštas mangų žele.