Jautiena

Sekmadienis, lapkričio 6 d. 2016

Aštri jautienos sriuba.

Aštri jautienos sriuba.

Tokiu šlapiu oru, norisi tik šildančios, sočios sriubos. Ir aš turiu ką pasiūlyti !

Puodas buvo išlaižytas ! Soti, skani, turtinga skonių sriuba, buvo puikiai įvertinta Maisto klubo komandos.

Sekmadienis, liepos 3 d. 2016

Naminiai burgeriai

Tomas Ragauskas, Maisto klubo vyrai virtuvėje rubrikos šefas, praūžusiame Burger fiesta renginyje, išdalino iki 500 mėsainių. Visi grįždavo paklausti recepto. Ir jokios čia nėra paslapties, norite recepto -prašom :) Vasaros sezonas tik įsibegėja, tad vienas patogesnių maistų į gamtą, kai nereikia nei peilių nei šakučių
Ketvirtadienis, kovo 24 d. 2016

Jautienos rūkyti kepsneliai

Tobula moteris 10 laida.

Kaip išrūkyti puode namuose jautienos kepsnelius? 

Labai greitai, 15 min. ir kvapai namuose apsuks galvą.

Antradienis, kovo 22 d. 2016

Jautienos išpjovos kepsneliai

Tobula moteris 7 laida.

Jautienos išpjova viena sveikiausių, vertingiausių mėsų.

Tik tinkamai paruošta jautiena bus sultinga ir minkšta. Geriausią rinktis iki 2 metų gyvulio mėsą.

 Marinuodami mėsą nedėkite druskos, nes ji ištraukia drėgmę ir ją išsausina, tad jautieną sūdykite kepant.

Pirmadienis, kovo 21 d. 2016

Įdaryti patisonai

Vasarą smagiausia gaminti iš sezoninių daržovių.

Patisonas, moliūgo atmaina, galite juos naudoti į troškinius, sriubas, ar įdaryti juos. 

Sekmadienis, kovo 20 d. 2016

Čili troškinys su nacho traškučiais

Čili troškinys, kuriuo sočiai pamaitinsite minią žmonių :) , o patiekalo akcentas nacho traškučiai, kuriais galėsite semti troškinį tiesiai iš indo.
Šeštadienis, kovo 19 d. 2016

Maltos mėsos slėgtainis

maltos mėsos slėgtainis

Slegtainius itin paprasta pasigaminti, o valgyti galite tiek šaltus tiek karštus. 

Įdaras taip pat Jūsų fantazijos reikalas.

Sekmadienis, kovo 13 d. 2016

Naminiai mėsainiai

Naminiai mėsainiai - tai tiesiog kūrybinė laisvė :)

Mėsainis jau seniai nebėra tik greitas, pigus, iš prastų produktų pagamintas maistas. Tai įrodo ir restoranai gaminantys mėsainius.

Mano paruoštas mėsainis - puikus sprendimo būdas esantiems gamtoje tik su giliu, ar kai reikia pamaitinti didžiulę minią žmonių, o jei tai vaikai, tai jie tikrai liks sužavėti :)

Sekmadienis, kovo 13 d. 2016

Jautienos išpjovos kepsnys.

Vasara - tai toks laikas, kai norisi kuo mažiau eksperimentuoti virtuvėje.

Kepta jautienos išpjova, tai karališkas užkandis. Atšilus orams - kurkime kepsninę ir jautieną iškepsime per pusvalandį.

Sekmadienis, kovo 6 d. 2016

Piemenų pyragas

Šepardo pyragas- namų šeimininkių atradimas. Savaitgalio pietūs visada gausūs, taigi pirmadieniui sunaudoti maisto likučius budavo kepamas puikus pyragas iš bulvių ir mėsos.