Aštri jautienos sriuba.

Tokiu šlapiu oru, norisi tik šildančios, sočios sriubos. Ir aš turiu ką pasiūlyti !
Puodas buvo išlaižytas ! Soti, skani, turtinga skonių sriuba, buvo puikiai įvertinta Maisto klubo komandos.
Tokiu šlapiu oru, norisi tik šildančios, sočios sriubos. Ir aš turiu ką pasiūlyti !
Puodas buvo išlaižytas ! Soti, skani, turtinga skonių sriuba, buvo puikiai įvertinta Maisto klubo komandos.
Tobula moteris 10 laida.
Kaip išrūkyti puode namuose jautienos kepsnelius?
Labai greitai, 15 min. ir kvapai namuose apsuks galvą.
Tobula moteris 7 laida.
Jautienos išpjova viena sveikiausių, vertingiausių mėsų.
Tik tinkamai paruošta jautiena bus sultinga ir minkšta. Geriausią rinktis iki 2 metų gyvulio mėsą.
Marinuodami mėsą nedėkite druskos, nes ji ištraukia drėgmę ir ją išsausina, tad jautieną sūdykite kepant.
Vasarą smagiausia gaminti iš sezoninių daržovių.
Patisonas, moliūgo atmaina, galite juos naudoti į troškinius, sriubas, ar įdaryti juos.
Slegtainius itin paprasta pasigaminti, o valgyti galite tiek šaltus tiek karštus.
Įdaras taip pat Jūsų fantazijos reikalas.
Naminiai mėsainiai - tai tiesiog kūrybinė laisvė :)
Mėsainis jau seniai nebėra tik greitas, pigus, iš prastų produktų pagamintas maistas. Tai įrodo ir restoranai gaminantys mėsainius.
Mano paruoštas mėsainis - puikus sprendimo būdas esantiems gamtoje tik su giliu, ar kai reikia pamaitinti didžiulę minią žmonių, o jei tai vaikai, tai jie tikrai liks sužavėti :)
Vasara - tai toks laikas, kai norisi kuo mažiau eksperimentuoti virtuvėje.
Kepta jautienos išpjova, tai karališkas užkandis. Atšilus orams - kurkime kepsninę ir jautieną iškepsime per pusvalandį.