Braškių desertas su morengu

Tortas kurio nereikia ilgai gaminti, kepti. Maskarpones kremas, o viduje tirpstantys plikyti pyragėliai.
Vienas skaniausių tortų vasarai, o jei dar įmaišysite šviežių uogų <3
Kad kelias į vyro širdį per skrandį, mes moterys žinom :), bet ir moteris galima nustebinti skaniu patiekalu iš mylimo vyro rankų.
O pagaminti kažką skaniai ne taip ir sudėtinga ir Jums į pagalba su idėjomis, ir video instruktažu skuba Vyrai virtuvėje šefas Justinas Kapkovičius.
Gnocchi itališkas patiekalas labia panašus į mūsų bulvių kukulius.
Todėl lietuvių kalbos specialistai siūlo vadinti juos kukuliais. Paprasčiausias pagardas šiam patiekalui – tarkuotas parmezanas, tirpintas sviestas, truputis šviežiai maltų juodųjų pipirų arba tik šlakelis alyvuogių aliejaus.
Prasidėjus grybų sezonui, su grietinėle idealu.
Braškių sezonui įsibėgėjus, galima mėgautis uogomis ir kepiniuose, bei tortuose.
Nekeptas sūrio tortas vasarą su gardžiomis uogomis geriausias pasirinkimas.
Kiekvienas kąsnis privers užsimerkti, pažadu.
Triušienos troškinys pagal itališką receptą, kurį man padovanojo draugas Fabio :)
Puikiai tiks nustebinti svečius !
Grybus skaniausia valgyti su bulvių koše arba man su juoda duona. Bet bulvių košę su grybais galima patiekti ir šiek tiek kitaip nei įprasta :) Labai nesudėtingas patiekalas kuris visada sulaukia didžiausių ovacijų.
Galima ruošti ne tik su voveraitėmis, galite naudoti mėgiamus grybus.