Grietinėlė

Pirmadienis, liepos 17 d. 2017

Braškių desertas su morengu

braškių desertas
Braškės, morengas ir grietinėlė, nežinau ar yra dar tobulesnis derinys.
Pirmadienis, gegužės 1 d. 2017

Plikytų pyragėlių tortas

Tortas kurio nereikia ilgai gaminti, kepti. Maskarpones kremas, o viduje tirpstantys plikyti pyragėliai.

Vienas skaniausių tortų vasarai, o jei dar įmaišysite šviežių uogų <3

Sekmadienis, vasario 12 d. 2017

Desertinis risoto

Kad kelias į vyro širdį per skrandį, mes moterys žinom :), bet ir moteris galima nustebinti skaniu patiekalu iš mylimo vyro rankų.

O pagaminti kažką skaniai ne taip ir sudėtinga ir Jums į pagalba su idėjomis,  ir video instruktažu skuba Vyrai virtuvėje šefas Justinas Kapkovičius.

Pirmadienis, spalio 3 d. 2016

Gnocchi su grybais

gnocchi su grybais

Gnocchi itališkas patiekalas labia panašus į mūsų bulvių kukulius.

Todėl  lietuvių kalbos specialistai siūlo vadinti juos kukuliais. Paprasčiausias pagardas šiam patiekalui – tarkuotas parmezanas, tirpintas sviestas, truputis šviežiai maltų juodųjų pipirų arba tik šlakelis alyvuogių aliejaus.

Prasidėjus grybų sezonui, su grietinėle idealu.

Pirmadienis, birželio 27 d. 2016

Sūrio tortas su braškėmis

Sūrio tortas

Braškių sezonui įsibėgėjus, galima mėgautis uogomis ir kepiniuose, bei tortuose. 

Nekeptas sūrio tortas vasarą su gardžiomis uogomis geriausias pasirinkimas. 

Kiekvienas kąsnis privers užsimerkti, pažadu.

Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Troškintas triušis

Triušienos troškinys pagal itališką receptą, kurį man padovanojo draugas Fabio :)

Puikiai tiks nustebinti svečius !

Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Moliūgų sriuba

Trinta moliūgų sriuba. Skani sriuba, ypatingo subtilaus skonio. Patiks net tiems, kas nemėgsta moliūgų.
Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Karališkos krevetės kreminiame padaže.

Daugelis mūsų mėgsta krevetes.  Baltasis vynas, česnakai ir imbierai puikiai dera su krevetėmis. Greita ir karališka vakarienė.
Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Vištiena su česnakiniu padažu/

Kaip paruošti greitai pietūs ar vakarienę ?? Kaip išsisukti jei turite vos 20 min. Puikus receptas Jums !
Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Bulvių krepšeliai su voveraičių padažu.

Grybus skaniausia valgyti su bulvių koše arba man su juoda duona. Bet bulvių košę su grybais galima patiekti ir šiek tiek kitaip nei įprasta :) Labai nesudėtingas patiekalas kuris visada sulaukia didžiausių ovacijų.

Galima ruošti ne tik su voveraitėmis, galite naudoti mėgiamus grybus.