Antiena

Šeštadienis, balandžio 2 d. 2016

Obuolių štrudelis

Tobula moteris 11 laida.

Iš Austrijos kelęs obuolių pyragas, valgomas karštas su ledais.

Dabar kepimo būdų išrasta daugybė, kad tik mažiau vargo :)

Galima kepti iš sluoksniuotos tešlos, lavašo, ar filo tešlos.

Šeštadienis, kovo 26 d. 2016

Kepta anties krutinėlė

Norisi greitų, bet įspūdingų pietų ? Patiekalas kaip tik jums :)

Anties krutinėlė - įpatingo skonio mėsa. Svarbiausia jos neperkepti, vos 10 min. orkaitėje ir aš jums pažadu, užsimerksite iš malonumo valgant :))

 

Sekmadienis, sausio 17 d. 2016

Kepta antis

 

Koks Kalėdų stalas be svarbiausio patiekalo šventinio kepsnio ?!

Šiai progai kiekviena šeimininkė turi savo firminį patiekalą. 

Tad gal šiemet norėsite įšbandyti kažką naujo?