Žuvis

Trečiadienis, sausio 4 d. 2017

Jūros ešerys su pinijų plutele

Kai esi savo vietoje ir darai tai ką geriausiai išmanai, rezultatas visada tobulas. Taip greitai ir paprastai Vyrai virtuvėje šefas paruošė nuostabią žuvį.
Trečiadienis, rugpjūčio 10 d. 2016

Žuvienė ant laužo

Iškylaujate gamtoje ? Ir vėl šašlykai?:)

Vyrai virtuvėje šefas Tomas Ragauskas, vėl pilnas idėjų.

Žuvienė ant laužo su jūros gėrybėmis, ir gabalėliu keptos duonelės . Tai ne tik skanus patiekalas, tai pramoga ir suaugusiems ir vaikams :)

Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Žuvis traškia plutele ir karštais burokėliais.

Kaip šiek tiek kitaip pagaminti ir patiekti žuvį kūčių stalui ir ne tik..
Sekmadienis, balandžio 3 d. 2016

Upėtakis su pikantiškomis morkytėmis.

Žuvį gaminti galima įvairiausiais būdais, galima virti, galima naudoti pyragų įdarams, gaminti vyniotinius .

Taip paruoštą žuvį galite susukti į foliją ir kepti ant grotelių.

Ketvirtadienis, kovo 24 d. 2016

Sumuštiniai su tunu

sumuštiniai su tunu

Greitai ir paprastai paruošiamas užkandis. Senai išaugome iš tų laikų kai sumuštinis buvo iš baltos duonos ir šlapios dešros. Šiek tiek fantazijos virtuvėje ir galite paruošti skanius mažus kąsnelius su įvairiausiais įdarais.

 

Pirmadienis, kovo 21 d. 2016

Žuvienė

Kiekvienas žvejys turi savo žuvienės receptą, kaip ir kiekvienas kulinaras.

Mano žuvienė šiek tiek modernesnė nei žvejo :)

 Ar žinojote kuo žuvienė skiriasi nuo žuvies sriubos? Ekspertai pabrėžia, kad žuvienei negali būti naudojama jokia kitokia - tik šviežia žuvis. Jei verdama šaldyta, sūdyta ar kitaip konservuota žuvis, tai patiekalas iš tokios žuvies vadinasi žuvies sriuba.

Sekmadienis, kovo 13 d. 2016

Auksaspalvis žuvies pyragas

Mano atradimas! Žinot buna pagamini, suvalgai ir pamiršti receptą, nes jis tiesiog nepalieka įspūdžio, o kartais pasiseka :), kad pagamini ir tas receptas tampa atradimu,tavo vizitine kortele :)

Taip nutiko ir su šiuo pyragu, jis nuostabus, jis tobulas ! Kai turiu vaišinti man svarbius žmones ir noriu palikti įspūdį, aš ilgai nesvartau ir renkuosi būtent šį pyragą.

Sekmadienis, kovo 13 d. 2016

Grilyje kepta žuvis

Atšilus orams, vis daugiau vyrų traukia į žvejybą, o moterys suka galvas, kaip čia gamotje paruošti žvejo laimikį.
Šeštadienis, kovo 12 d. 2016

Lašiša su daržovėmis folijos krepšeliuose.

Nors patiekalui reikia nemažai produktų, tačiau jo gaminimas neužtruks. Greitai, skaniai ir sveikai pamaitinsite visą šeimą.
Trečiadienis, vasario 3 d. 2016

Lašiša su daržovėmis folijos krepšeliuose

Lašiša su daržovėmis folijos krepšeliuose

 Nors patiekalui reikia nemažai produktų, tačiau jo gaminimas neužtruks. Greitai, skaniai ir sveikai pamaitinsite visą šeimą.