Paukštiena

Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Vištiena su česnakiniu padažu/

Kaip paruošti greitai pietūs ar vakarienę ?? Kaip išsisukti jei turite vos 20 min. Puikus receptas Jums !
Pirmadienis, balandžio 11 d. 2016

Vištienos vyniotinis

Natūralus, naminis vištienos vyniotinis, kuris nereikalaus daug laiko ir pastangų.

Galite naudoti ir vištienos kūtinėle, bet su šlaunelių mėsa vyniotinis bus sultingesnis, minkštesnis.

Tokį vyniotinį galite valgyti ir atvėsintą ir patiekti kaip karštą kepsnį.

Pirmadienis, balandžio 4 d. 2016

Vištiena "Gong Bao"

Kinietiška vištiena saldžiarūgščime padaže, paruošti tikrai visai nesudėtinga, tik truputį laiko reikėtų tam skirti :)
Šeštadienis, kovo 26 d. 2016

Kepta anties krutinėlė

Norisi greitų, bet įspūdingų pietų ? Patiekalas kaip tik jums :)

Anties krutinėlė - įpatingo skonio mėsa. Svarbiausia jos neperkepti, vos 10 min. orkaitėje ir aš jums pažadu, užsimerksite iš malonumo valgant :))

 

Ketvirtadienis, kovo 24 d. 2016

Vištienos verinukai su kuskusu

Tobula moteris 9 laida.

Kuskusas - sveikas patiekalas nereikalaujantis daug pastangų gaminti. Taigi jūs ne tik greitai pagaminsite, bet ir sočiai bei skaniai.

Pirmadienis, kovo 21 d. 2016

Vištienos verinukai su daržovėmis

Tobula moteris 4 laida.

Vištiena šašlykams marinuoti galima naudoti kivi. Jis itin greitai suminkšina mėsą. 

Vištieną suvėrus kartu su daržovėmis ant iešmėlių mėsa išlink daug sultingesnė.

Sekmadienis, kovo 20 d. 2016

Viščiukas Tabaka

Viščiukas tabaka – tradicinis gruziniškas keptuvėje ar ant griliaus keptos vištienos patiekalas.

Viščiuką geriausią rinktis kukurūzinį. 

Kukurūzinių, dar kitaip vadinamų geltonųjų viščiukų mėsa yra natūraliai dietinė.

Ragaudami kukurūzinio viščiuko, pajusite malonų, burnoje tirpstančios mėsos skonį.

Sekmadienis, kovo 6 d. 2016

Vištienos konservai

Konservai tai labai patogus maistas kelionėse, išvykose ar tiesiog neturint laiko gaminti naminio maisto, ar tiesiog maisto :)

Naminiai konservai, vienas iš sprendimo būdų. Pagaminti tikrai labai paprasta.

Sekmadienis, sausio 17 d. 2016

Kepta antis

 

Koks Kalėdų stalas be svarbiausio patiekalo šventinio kepsnio ?!

Šiai progai kiekviena šeimininkė turi savo firminį patiekalą. 

Tad gal šiemet norėsite įšbandyti kažką naujo?