Vištiena su česnakiniu padažu/

Natūralus, naminis vištienos vyniotinis, kuris nereikalaus daug laiko ir pastangų.
Galite naudoti ir vištienos kūtinėle, bet su šlaunelių mėsa vyniotinis bus sultingesnis, minkštesnis.
Tokį vyniotinį galite valgyti ir atvėsintą ir patiekti kaip karštą kepsnį.
Norisi greitų, bet įspūdingų pietų ? Patiekalas kaip tik jums :)
Anties krutinėlė - įpatingo skonio mėsa. Svarbiausia jos neperkepti, vos 10 min. orkaitėje ir aš jums pažadu, užsimerksite iš malonumo valgant :))
Tobula moteris 9 laida.
Kuskusas - sveikas patiekalas nereikalaujantis daug pastangų gaminti. Taigi jūs ne tik greitai pagaminsite, bet ir sočiai bei skaniai.
Tobula moteris 4 laida.
Vištiena šašlykams marinuoti galima naudoti kivi. Jis itin greitai suminkšina mėsą.
Vištieną suvėrus kartu su daržovėmis ant iešmėlių mėsa išlink daug sultingesnė.
Viščiukas tabaka – tradicinis gruziniškas keptuvėje ar ant griliaus keptos vištienos patiekalas.
Viščiuką geriausią rinktis kukurūzinį.
Kukurūzinių, dar kitaip vadinamų geltonųjų viščiukų mėsa yra natūraliai dietinė.
Ragaudami kukurūzinio viščiuko, pajusite malonų, burnoje tirpstančios mėsos skonį.
Konservai tai labai patogus maistas kelionėse, išvykose ar tiesiog neturint laiko gaminti naminio maisto, ar tiesiog maisto :)
Naminiai konservai, vienas iš sprendimo būdų. Pagaminti tikrai labai paprasta.
Koks Kalėdų stalas be svarbiausio patiekalo šventinio kepsnio ?!
Šiai progai kiekviena šeimininkė turi savo firminį patiekalą.
Tad gal šiemet norėsite įšbandyti kažką naujo?