Patiekalai ant laužo

Antradienis, rugpjūčio 23 d. 2016

Šonkaulių troškinys su česnakais

Šonkaulių troškinys ant laužo. Žinoma galite gaminti ir namuose ant viryklės, bet apetitas geresnis lauke, dūmelis skanesnis, tiesa?:)
Trečiadienis, rugpjūčio 10 d. 2016

Žuvienė ant laužo

Iškylaujate gamtoje ? Ir vėl šašlykai?:)

Vyrai virtuvėje šefas Tomas Ragauskas, vėl pilnas idėjų.

Žuvienė ant laužo su jūros gėrybėmis, ir gabalėliu keptos duonelės . Tai ne tik skanus patiekalas, tai pramoga ir suaugusiems ir vaikams :)

Sekmadienis, rugpjūčio 7 d. 2016

Ant laužo kepti bananai

ant laužo kepti bananai
Tomas Ragauskas siūlo kiek kitokį, netradicinį desertą, kurį galite paruošiti ir gamtoje.
Sekmadienis, liepos 31 d. 2016

Tacos - įdarytos tortilijos

Tako – tradicinis Meksikos patiekalas, gaminamas iš kukurūzinės arba kvietinės tortilijos ir į ją susukto įdaro.

Įdarą gali sudaryti labai įvairūs produktai. Na,o esant didelėje draugų kompanijoje,gamtoje, tacos gaminti ne tik paprasta, bet kiekvienas gali susikurti tiesiog sau patinkanti iš mėgiamų produktų.

Sekmadienis, liepos 3 d. 2016

Naminiai burgeriai

Tomas Ragauskas, Maisto klubo vyrai virtuvėje rubrikos šefas, praūžusiame Burger fiesta renginyje, išdalino iki 500 mėsainių. Visi grįždavo paklausti recepto. Ir jokios čia nėra paslapties, norite recepto -prašom :) Vasaros sezonas tik įsibegėja, tad vienas patogesnių maistų į gamtą, kai nereikia nei peilių nei šakučių
Antradienis, kovo 22 d. 2016

Jautienos išpjovos kepsneliai

Tobula moteris 7 laida.

Jautienos išpjova viena sveikiausių, vertingiausių mėsų.

Tik tinkamai paruošta jautiena bus sultinga ir minkšta. Geriausią rinktis iki 2 metų gyvulio mėsą.

 Marinuodami mėsą nedėkite druskos, nes ji ištraukia drėgmę ir ją išsausina, tad jautieną sūdykite kepant.

Pirmadienis, kovo 21 d. 2016

Vištienos verinukai su daržovėmis

Tobula moteris 4 laida.

Vištiena šašlykams marinuoti galima naudoti kivi. Jis itin greitai suminkšina mėsą. 

Vištieną suvėrus kartu su daržovėmis ant iešmėlių mėsa išlink daug sultingesnė.

Sekmadienis, kovo 20 d. 2016

Viščiukas Tabaka

Viščiukas tabaka – tradicinis gruziniškas keptuvėje ar ant griliaus keptos vištienos patiekalas.

Viščiuką geriausią rinktis kukurūzinį. 

Kukurūzinių, dar kitaip vadinamų geltonųjų viščiukų mėsa yra natūraliai dietinė.

Ragaudami kukurūzinio viščiuko, pajusite malonų, burnoje tirpstančios mėsos skonį.

Sekmadienis, kovo 13 d. 2016

Naminiai mėsainiai

Naminiai mėsainiai - tai tiesiog kūrybinė laisvė :)

Mėsainis jau seniai nebėra tik greitas, pigus, iš prastų produktų pagamintas maistas. Tai įrodo ir restoranai gaminantys mėsainius.

Mano paruoštas mėsainis - puikus sprendimo būdas esantiems gamtoje tik su giliu, ar kai reikia pamaitinti didžiulę minią žmonių, o jei tai vaikai, tai jie tikrai liks sužavėti :)

Sekmadienis, kovo 13 d. 2016

Grilyje kepta žuvis

Atšilus orams, vis daugiau vyrų traukia į žvejybą, o moterys suka galvas, kaip čia gamotje paruošti žvejo laimikį.