Padažai

Trečiadienis, liepos 6 d. 2016

Dzadziki padažas

dzadziki padažas

Ką valgyti karštą vasaros dieną, kai nesinori karštų patiekalų ?

Graikai savo virtuvėje turi nuostabių padažų, vienas iš jų – dzadzikis – gaivus agurkais kvepiantis padažas, kuris dar vadinamas trintiniu.

Šviežių bulvių jau sulaukėme, taigi vienas skaniausių derinių.

Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Inata.lt produktai

Džiaugiamės atrasdami Lietuvoje vis daugiau kokybiškos produkcijos !
Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Pomidorų padažas

Nepatingėkite vasarą ir prisirpusių pomidorų išbandyti išsivirti šį pomidorų padažą, pažadu daugiau neieškosite lentynose :)

To-bu-las ir pasigaminti labai lengva. Deja man vis jo trūksta, nes svečiai pražioj jei ir pašydavo mandagiai, dabar tiesiog reikalauja :D

Sekmadienis, vasario 14 d. 2016

Naminis majonezas

majonezas
Pasigaminti majonezo tikrai nėra sudėtinga. Tuo labiau, jeigu vertinate naminius produktus. Savo pagamintą majonezą ar padažą galėsite skanauti ne tik su kiaušiniais, bet ir su įvairiomis salotomis ar mišrainėmis ar nešti dovanų draugams.