Kiauliena

Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Lipnūs kiaulienos šonkauliukai

Yra posakis taip skanu, pirštelius aplaižysi.

Šį ptiekalą valgyti patogiausia rankomis, todėl pirštelius apsilaižyti bus būtina.

Sekmadienis, balandžio 3 d. 2016

Keptas kumpis

Keptas kumpis, tai didžiųjų švenčių stalo karalius. Pridėkite jam papildomų skonių su saldžiarūgščia glazūra.
Antradienis, kovo 22 d. 2016

Plovas

Azijos virtuvės patiekalas gaminamas su aviena ar eriena. Mano ruošiamas plovas su kiauliena ir ruošiamas šiek tiek kitaip nei įprasta.
Šeštadienis, kovo 19 d. 2016

Maltos mėsos slėgtainis

maltos mėsos slėgtainis

Slegtainius itin paprasta pasigaminti, o valgyti galite tiek šaltus tiek karštus. 

Įdaras taip pat Jūsų fantazijos reikalas.

Sekmadienis, kovo 6 d. 2016

Kibinai

Kibinai - dažniausiai gaminami su mėsa, bet Paulius iš Kitchen Obsession, atskleidė paslaptį, kuo jis paskaniną mėsos įdarą ir visus valgytojus nustebina !