Jautiena

Ketvirtadienis, kovo 24 d. 2016

Jautienos rūkyti kepsneliai

Tobula moteris 10 laida.

Kaip išrūkyti puode namuose jautienos kepsnelius? 

Labai greitai, 15 min. ir kvapai namuose apsuks galvą.

Antradienis, kovo 22 d. 2016

Jautienos išpjovos kepsneliai

Tobula moteris 7 laida.

Jautienos išpjova viena sveikiausių, vertingiausių mėsų.

Tik tinkamai paruošta jautiena bus sultinga ir minkšta. Geriausią rinktis iki 2 metų gyvulio mėsą.

 Marinuodami mėsą nedėkite druskos, nes ji ištraukia drėgmę ir ją išsausina, tad jautieną sūdykite kepant.

Sekmadienis, kovo 20 d. 2016

Čili troškinys su nacho traškučiais

Čili troškinys, kuriuo sočiai pamaitinsite minią žmonių :) , o patiekalo akcentas nacho traškučiai, kuriais galėsite semti troškinį tiesiai iš indo.
Sekmadienis, kovo 13 d. 2016

Naminiai mėsainiai

Naminiai mėsainiai - tai tiesiog kūrybinė laisvė :)

Mėsainis jau seniai nebėra tik greitas, pigus, iš prastų produktų pagamintas maistas. Tai įrodo ir restoranai gaminantys mėsainius.

Mano paruoštas mėsainis - puikus sprendimo būdas esantiems gamtoje tik su giliu, ar kai reikia pamaitinti didžiulę minią žmonių, o jei tai vaikai, tai jie tikrai liks sužavėti :)