Jūros gėrybės

Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Karališkos krevetės kreminiame padaže.

Daugelis mūsų mėgsta krevetes.  Baltasis vynas, česnakai ir imbierai puikiai dera su krevetėmis. Greita ir karališka vakarienė.
Pirmadienis, balandžio 4 d. 2016

Risotto su jūros gėrybėmis

Tradicinis Italų virtuvės patiekalas gaminamas iš ryžių ir kitų priedų tokių kaip jūros gėrybės, grybai, žuvis, daržovės.
Sekmadienis, kovo 13 d. 2016

Auksaspalvis žuvies pyragas

Mano atradimas! Žinot buna pagamini, suvalgai ir pamiršti receptą, nes jis tiesiog nepalieka įspūdžio, o kartais pasiseka :), kad pagamini ir tas receptas tampa atradimu,tavo vizitine kortele :)

Taip nutiko ir su šiuo pyragu, jis nuostabus, jis tobulas ! Kai turiu vaišinti man svarbius žmones ir noriu palikti įspūdį, aš ilgai nesvartau ir renkuosi būtent šį pyragą.

Antradienis, sausio 12 d. 2016

Midijos kokosų pieno padaže .

Midijų kriauklelės būna pačių įvairiausių spalvų – nuo tamsiai mėlynų iki auksiniu blizgesiu žibančių žalių. Tačiau specialiose midijų fermose paprastai auginamos tik tamsiai mėlynos ar juodos midijos, nes joms būdingas švelnus skonis, kartu ir sūrus, ir saldus. Midijoms būdingas ne tik švelnus skonis, bet ir nemažai naudingų ypatybių. Jose daug proteinų, mineralinių druskų, fosforo, geležies ir vitaminų А, В1, В2, В6, С. Anot dietologų, baltymų midijų mėsoje netgi daugiau nei labai vertinamoje veršienoje ar žuvyje.
Sekmadienis, sausio 10 d. 2016

Keptos krevetės

Romantiška vakarienė dviems... Labai greitai suruošite įpatingą patiekalą, tai bus ne tik skani vakarienė, bet ir naudinga, nes krevetės turi daugybę vitaminų bei mineralų.