Žuvis

Trečiadienis, sausio 4 d. 2017

Jūros ešerys su pinijų plutele

Kai esi savo vietoje ir darai tai ką geriausiai išmanai, rezultatas visada tobulas. Taip greitai ir paprastai Vyrai virtuvėje šefas paruošė nuostabią žuvį.
Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Žuvis traškia plutele ir karštais burokėliais.

Kaip šiek tiek kitaip pagaminti ir patiekti žuvį kūčių stalui ir ne tik..
Ketvirtadienis, balandžio 7 d. 2016

3 lašišos marinavimo būdai

Oras nuostabus, tad pats laikas kurti kepsninę. Net trys skirtingi marinavimo receptai, daug patarimų ir gera nuotaika su Mariumi Repšiu :)
Sekmadienis, balandžio 3 d. 2016

Upėtakis su pikantiškomis morkytėmis.

Žuvį gaminti galima įvairiausiais būdais, galima virti, galima naudoti pyragų įdarams, gaminti vyniotinius .

Taip paruoštą žuvį galite susukti į foliją ir kepti ant grotelių.

Šeštadienis, balandžio 2 d. 2016

Tuno kotletukai

Tobula moteris 12 laida.

Žuvies kotletai nebūtinai iš šaldytos ar šviežios žuvies gali būti gaminami. 

Kai šaldytuve produktų nėra, paieškokite ūzsilikusios skardinės tuno. 

Mažai kaloringi ir sveiki tuno kotletai.

Ketvirtadienis, kovo 24 d. 2016

Marinuota lašiša

lašiša stiklainyje
Velykoms jau galite šiandien pasiruošti marinuotos lašišos. Taip sutaupysite laiko ruošdami patiekalus paskutinę dieną Velykų stalui ir turėsite tikrai burnoje tirpstančią lašišą su mažomis bulvytėmis, kuri ant stalo atrodys labai įdomiai ir efektingai.
Pirmadienis, kovo 21 d. 2016

Žuvienė

Kiekvienas žvejys turi savo žuvienės receptą, kaip ir kiekvienas kulinaras.

Mano žuvienė šiek tiek modernesnė nei žvejo :)

 Ar žinojote kuo žuvienė skiriasi nuo žuvies sriubos? Ekspertai pabrėžia, kad žuvienei negali būti naudojama jokia kitokia - tik šviežia žuvis. Jei verdama šaldyta, sūdyta ar kitaip konservuota žuvis, tai patiekalas iš tokios žuvies vadinasi žuvies sriuba.

Sekmadienis, kovo 13 d. 2016

Auksaspalvis žuvies pyragas

Mano atradimas! Žinot buna pagamini, suvalgai ir pamiršti receptą, nes jis tiesiog nepalieka įspūdžio, o kartais pasiseka :), kad pagamini ir tas receptas tampa atradimu,tavo vizitine kortele :)

Taip nutiko ir su šiuo pyragu, jis nuostabus, jis tobulas ! Kai turiu vaišinti man svarbius žmones ir noriu palikti įspūdį, aš ilgai nesvartau ir renkuosi būtent šį pyragą.

Sekmadienis, kovo 13 d. 2016

Grilyje kepta žuvis

Atšilus orams, vis daugiau vyrų traukia į žvejybą, o moterys suka galvas, kaip čia gamotje paruošti žvejo laimikį.
Šeštadienis, kovo 12 d. 2016

Lašiša su daržovėmis folijos krepšeliuose.

Nors patiekalui reikia nemažai produktų, tačiau jo gaminimas neužtruks. Greitai, skaniai ir sveikai pamaitinsite visą šeimą.