Cukinijų pyragas su vištiena

Man šis pyragas šaltas skanesnis negu karštas, bet galima valgyti ir kaip karštą patiekalą.
Iš šios masės galite iškepti keksiukus, kad atrodytu puošniau.
Improvizuokite, bet būtinai išbandykite :)
Man šis pyragas šaltas skanesnis negu karštas, bet galima valgyti ir kaip karštą patiekalą.
Iš šios masės galite iškepti keksiukus, kad atrodytu puošniau.
Improvizuokite, bet būtinai išbandykite :)
Smidrai- turi būti patiekiami kuo papraščiau, nes jų skonis itin puikus.
Gausybė maistinių savybių, netgi senovėje garsėjo kaip afrodiziakai :)
Tad atėjus smidrų sezonui tiegu užvaldo mūsų virtuves !
Tortas kurio nereikia ilgai gaminti, kepti. Maskarpones kremas, o viduje tirpstantys plikyti pyragėliai.
Vienas skaniausių tortų vasarai, o jei dar įmaišysite šviežių uogų <3
Meduolius galima iškepti ir kitokius nei įprasta. Jie gali būti iš tos pačios medolinės tešlos tik šiek tiek kitokios konsistencijos. Papuošti ne glaistu, o kremu.
Tokio meduolio tikrai niekas neatsisakytų :)