Atgal
Antradienis, sausio 12 d. 2016

Ėrienos nugarinė sambukos padaže

Magomedas - dirba prekybos miestelyje Urmas. Prekiauja šviežia aviena, eriuko mėsa. Tad kaip gaminti tokią mėsą jis tikrai žino. Kviečiame išbandyti ir Jus.


Ėrienos nugarinė sambukos padaže


Pasiruošimo laikas
60 min.
Gaminimo laikas
30 min.
Visa trukmė
90 min.

Ingredientai:

 

 Ėrienos nugarinės

 Sambukos

 Granatų sėklų

 Al. aliejaus

 Abrikosų džemo

 Obuolių acto

 Imbiero

 Raudonojo svogūno

 Karis 

 Kuminas

 Kalendra

 Druska

 Pipirai 

 

 

 

Gaminimo eiga:

 Susmulkiname imbierą, svogūną, sumaišome su prieskoniais ir aliejumi. Marinatu įtriname mėsą.

 Į keptuvę pilame aliejaus, prieskonių, svogūnus, imbierą ir smulkintą česnaką. Susmulkiname kalendrą, čilli pipriuką viską išmaišome ir supilame sambuką. Atvėsiname. Į indą beriame smulkintą mėtą, kalendrą, obuolių actą, abrikosų džemą, smulkintą svogūną, druską, pipirus, skiltelę česnako ir viską susmulkiname  blenderio pagalba.

 Apkepame keptuvėje mėsą iš abiejų pusių. 

 Patiekiame su padažu ir granatų sėklomis.

Skanaus.

 

Balsavo: 0
Komentarų 636 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti