Ėrienos nugarinės
Sambukos
Granatų sėklų
Al. aliejaus
Abrikosų džemo
Obuolių acto
Imbiero
Raudonojo svogūno
Karis
Kuminas
Kalendra
Druska
Pipirai
Susmulkiname imbierą, svogūną, sumaišome su prieskoniais ir aliejumi. Marinatu įtriname mėsą.
Į keptuvę pilame aliejaus, prieskonių, svogūnus, imbierą ir smulkintą česnaką. Susmulkiname kalendrą, čilli pipriuką viską išmaišome ir supilame sambuką. Atvėsiname. Į indą beriame smulkintą mėtą, kalendrą, obuolių actą, abrikosų džemą, smulkintą svogūną, druską, pipirus, skiltelę česnako ir viską susmulkiname blenderio pagalba.
Apkepame keptuvėje mėsą iš abiejų pusių.
Patiekiame su padažu ir granatų sėklomis.
Skanaus.