Atgal
Sekmadienis, sausio 10 d. 2016

Lavašo traškučiai

Lavašo traškučiai
Puikus užkandis. Pažadu paragavę vieną traškutį sustoti nebegalėsite :) O gardinti galite pačiais savo mėgiamiausiais prieskoniais.


Lavašo traškučiai


Pasiruošimo laikas
5 min.
Gaminimo laikas
15 min.
Visa trukmė
20 min.

Ingredientai:

 

 Lavašo arba tortilijų

 aliejaus

 kelios skiltelės česnako

 kietojo tarkuoto sūrio

 saulėgražų

 mėgiamų prieskonių ( man labai patinka bulvių prieskoniai :)

 

 

Gaminimo eiga:

 

Susmulkinti česnaką, sumaišyti su prieskoniais, saulėgražomis ir užpilti aliejumi. Pasigaminti skystą tyrelę ir ja ištepti lavašo paplotį. Pabarstyti sūriu ir sukarpyti nedideliais gabalėliais. Dėti į kepimo skardą ir kepti apie 10-12 minučių.

Skanaus.

Balsavo: 0
Komentarų 686 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti