Atgal
Antradienis, kovo 8 d. 2016

Grikių blynai

Grikiai - viena sveikiausių ir naudingiausių organizmui kruopų. O valgyti jas galima ne tik kruopų pavidalu ir apkepas puikus ir blynai itin gardūs.


Grikių blynai


Pasiruošimo laikas
5 min.
Gaminimo laikas
10 min.
Visa trukmė
15 min.

Ingredientai:

 300 gr. virtų grikių

 Pusė baltojo svogūno

 2 saujelės dž. baravykų (galima naudoti ir kt. grybus)

 Čiobrelio

 125 gr. pieno

 Aliejaus

 Kiaušinis

 3 šaukštai miltų

 Druskos

Maisto_Klubas_2014-09-05_WEB_007_Logo-31593b6957b7510443723077a1b43f78.jpg

Gaminimo eiga:

Susmulkinkite grybus, svogūną ir pakepkite ant šlakelio aliejaus. Kiaušinį išplakite, sumaišykite su pienu ir grikių kruopomis. Sudėkite atvėsintus grybus ir miltus, išmaišykite ir kepkite keptuvėje.
Balsavo: 0
Komentarų 1285 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti