500 gr. maltos avienos
100 gr. sviesto
100 gr. kietojo sūrio
morka
100 ml. raudono vyno
aliejaus
svogūnas
180 ml. grietinėlės
8 virtų bulvių
Kučiukų kepimo laikas prasideda :) Barškučiai, šližikai, kleckiukai, prėskučiai, galkučiai, o kaip juos vadinate Jūs?
Kad būtų žaismingiau, spalvingiau ir įdomiau šį kartą aš kepiau su liofilizuotais milteliais ir uogomis.
Kiekvienas žvejys turi savo žuvienės receptą, kaip ir kiekvienas kulinaras.
Mano žuvienė šiek tiek modernesnė nei žvejo :)
Ar žinojote kuo žuvienė skiriasi nuo žuvies sriubos? Ekspertai pabrėžia, kad žuvienei negali būti naudojama jokia kitokia - tik šviežia žuvis. Jei verdama šaldyta, sūdyta ar kitaip konservuota žuvis, tai patiekalas iš tokios žuvies vadinasi žuvies sriuba.