Blynams:
4 kiaušinių
10 šaukštų miltų
1 litro pieno
3 šaukštų aliejaus
cukraus pagal skonį
druskos
Kremui:
4 kiaušinių baltymų
350 gramų grietinėlės
300 gramų maskarponės sūrio
200 gramų cukraus pudros
1 citrinos
Druskos
Cukraus
Papuošimui :
Uogų
Riešutų
Blynai:
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir druska.Suberkite miltus ir maišykite. Turi gautis tiršta tešla, todėl skiesti ją reikia vis maišant šiltu pienu, taip pat įmaišykite 3 šaukštus aliejaus. Gerai išplakite ir kepkite lietinius.
Kad neprisviltų blynai, galite keptuvę patrinti lašinių gabalėliu.
Kremo gamyba:
Pirmiausiai išsiplakite grietinėlę su cukraus pudra. Sumaišykite su maskarpones sūriu, įtarkuokite citrinos žievelę.
Išplakite standžiai baltymus ir palengva įmaišykite į kremą.
Sutepkite blynus kremu, papuoškite.
Suteptą tortą palaikykite 6 valandas šaldytuve.
Skanaus.