Atgal
Sekmadienis, vasario 14 d. 2016

Agurkų užkandis su lašiša

agurkų užkandis su lašiša

Mano skonį diktuoja pavasaris.

Artėjant šiltajam sezonui nebesinori sunkių, riebių, sočių ir karštų patiekalų.

Žaluma, šviežios daržovės ir šiltas oras gerokai pakoreguoja mano meniu.

Turguje lankausi nuolat, bet pavasarį einu ypač dažnai, nes žinau, kad mano daržovių pardavėja jau turi šviežiausių ridikėlių, traškiausių svogūno laiškų ir sultingų bei aromatingų pasipuošusių geltonais žiedais agurkėlių.



Agurkų užkandis su lašiša


Pasiruošimo laikas
5 min.
Gaminimo laikas
10 min.
Visa trukmė
15 min.

Ingredientai:

 

2 agurkai

 Arb. Šaukštelis citrinos sulčių

 1 prinokęs avokadas

 10 ridikėlių

 400 gr. natūralaus jogurto

 200 gr. sūdytos lašišos

 4 arb. Šaukšteliai kapotų krapų

Maisto_Klubas_L2014_03_18-WEB-Aelita.Jonaitiene-001-0edda319f4ded0211efda64083e03a2b.jpg

Gaminimo eiga:

 Agurkus nuplauti ir nulupti bei šaukštelio pagalba išimti sėklas, susmulkinti, ridikėlius taip pat.

 Avokadą supjaustyti ir sumaišyti kartu su smulkintom daržovėm, apšlakstyti citrinos sultimis.

 Jogurtą pagardinti druska, pipirais ir įmaišyti smulkintus krapus.

 Pasiruošti keturias stiklines. Į jas dėti po porą šaukštų pjaustytų daržovių, užpilti jogurto, per centrą dėti iš lašišos  suktinuką ir papuošti krapo šakele.

Balsavo: 0
Komentarų 684 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti