Biskvitui:
4 kiaušinių
80 gr. miltų
80 gr. cukraus
Kremui:
500 ml. jogurto
500 ml. grietinėlės
150 gr. cukraus
30 gr. želatinos
100 ml. vandens
Viršutiniam mango sluoksniui:
Indelio konservuotų mango vaisių
20 gr. želatinos
40 ml. vandens
Biskvitui:
Baltymus atskirti nuo trynių. Atskirai išplakti baltymus iki standžių putų, po truputį suberiant pusę cukraus.
Trynius išplakti su likusiu cukrumi iki baltumo. Į trynius atsargiai įmaišyti persijotus miltus.
Į trynius iš lėto sudėti baltymus, maišyti su mediniu šauktu, keliant masę nuo dugno į viršų, kad neišeitų visas primaišytas oras iš baltymų.
Orkaitę įkaitinti iki 180C. Į kepimo skardą supilti tešlą ir kepti 30 min. patikrinti mediniu pagaliuku, jei jį ištrauksite neaplipusį – biskvitas iškepė.
Kremui:
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrinktų. Grietinėlę išplakti su cukrumi standžiai ir įmaišyti jogurtą. Želatiną ištirpinti ir atvėsinti iki kambario temperatūros, supilti į jogurto ir grietinėlės masę. Atvėsusį biskvitą sulaistyti sirupu, ir apjuosti žiedu nuo torto formos, padėti ant lėkštės, kurioje bus patiekiama. Supilti kremą ir dėti į šaldytuvą 3-4 valandom, kad sustingtų.
Mango sluoksniui:
Sutrinti konservuotus mangus. Želatiną užpilti vandeniu, kad išbrinkų, ištirpinti, atvėsinti ir sumaišyti su mango tyre. Paruoštos masės dėti ant sustingusio torto kremo. Atvėsinti.
Skanaus.