Atgal
Antradienis, sausio 12 d. 2016

Midijos kokosų pieno padaže .

Midijų kriauklelės būna pačių įvairiausių spalvų – nuo tamsiai mėlynų iki auksiniu blizgesiu žibančių žalių. Tačiau specialiose midijų fermose paprastai auginamos tik tamsiai mėlynos ar juodos midijos, nes joms būdingas švelnus skonis, kartu ir sūrus, ir saldus. Midijoms būdingas ne tik švelnus skonis, bet ir nemažai naudingų ypatybių. Jose daug proteinų, mineralinių druskų, fosforo, geležies ir vitaminų А, В1, В2, В6, С. Anot dietologų, baltymų midijų mėsoje netgi daugiau nei labai vertinamoje veršienoje ar žuvyje.


Midijos kokosų pieno padaže .


Ingredientai:

 

 1 kg. midijų

 10 krevečių

 50 gr. sviesto

 150 ml. vyno

 150 ml. kokosų pieno

 150 ml. grietinėlės

 muskato riešuto

 druskos

 pipirų

 petražolių

Maisto_klubas_20140204_16-8be42400f62afd875c7fd0f95e09c994.JPG
Balsavo: 0
Komentarų 795 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti