Atgal
Antradienis, sausio 12 d. 2016

Lavašo krepšeliai su upetakio kremu

lavašo krepšeliai
Įdomus ir labai skanus užkandis. Upetakio kremą galite naudoti įdaryti įvairiems pikantiškiems krepšeliams, šaukšteliams, o lavašo krepšelius įdaryti įvairiausiom salotom.


Lavašo krepšeliai su upetakio kremu


Pasiruošimo laikas
10 min.
Gaminimo laikas
15 min.
Visa trukmė
25 min.

Ingredientai:

 

 Lavašas

 0.5. rūkyto upėtakio

 100 ml. grietinėlės

 šaukštas grietinės

 3-4 skiltelės česnako

 paprikos miltelių

 0.5 arb. šaukštelio cukraus

 

Maisto_klubas_20140204_02-2c1e2a5ae54102c82e057b324e17ba52.JPG

Gaminimo eiga:

 Iš lavašo išpjauti apskritimus, įtiesti į formeles ir kepti 190C. orkaitėje 5-7 min.

 Nukaulinti žuvį ir visus produktus sudėti į trintuvą, susmulkinti.

 Pripildyti krepšelius kremu, papuošti sezamo sėklomis.

 Skanaus.

 

 Video receptą galite peržiūrėti štai  čia.

 

Balsavo: 0
Komentarų 1267 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti