Atgal
Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Žuvis traškia plutele ir karštais burokėliais.

Kaip šiek tiek kitaip pagaminti ir patiekti žuvį kūčių stalui ir ne tik..


Žuvis traškia plutele ir karštais burokėliais.


Ingredientai:

 

4 vnt. menkės ar kitos baltos žuvies file

2 šaukštai grūdėtų garstyčių

100 ml. avižinių dribsnių

100 ml. lukštentų saulėgrąžų

alyvuogių aliejaus

prieskonių skirtų žuviai

 

Bulvių piure:

8 bulvės

100 ml. Grietinėlės

50 gr. Sviesto

Šaukštas dž. Špinatų miltelių

Druska, pipirai

 

 

Karšti burokėliai:

 

 

4 skiltelės česnako

Šaukštas sviesto

4 virtų burokėlių

2 šaukštai grietinės

Druska, pipirai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maisto_Klubas_2015-11-12_WEB_Logo_028-Artiom.Istuganov-9e09be7d58b31310a4073812fe112189.jpg
Balsavo: 0
Komentarų 2233 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti