Atgal
Pirmadienis, kovo 21 d. 2016

Žuvienė

Kiekvienas žvejys turi savo žuvienės receptą, kaip ir kiekvienas kulinaras.

Mano žuvienė šiek tiek modernesnė nei žvejo :)

Ar žinojote kuo žuvienė skiriasi nuo žuvies sriubos? Ekspertai pabrėžia, kad žuvienei negali būti naudojama jokia kitokia - tik šviežia žuvis. Jei verdama šaldyta, sūdyta ar kitaip konservuota žuvis, tai patiekalas iš tokios žuvies vadinasi žuvies sriuba.



Žuvienė


Ingredientai:

2 morkos

2 svogūnai

2 paprikos

salieras

poras

česnako

700 gr. baltos žuvies

200 gr. krevečių

300 gr. kons. pomidorų

1.5l. žuvies sultinio

paprikos miltelių

aliejaus

čiobrelio

druskos

pipirų

 

Maisto_Klubas_2014-09-04_WEB_009_Nologo-754caaff9402bd7950d4d261a396b47c.jpg
Balsavo: 0
Komentarų 971 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti