Atgal
Pirmadienis, balandžio 4 d. 2016

Vištiena "Gong Bao"

Kinietiška vištiena saldžiarūgščime padaže, paruošti tikrai visai nesudėtinga, tik truputį laiko reikėtų tam skirti :)


Vištiena "Gong Bao"


Ingredientai:

Vištienos krūtinėlė 600 g.

Kiaušiniai 1 vnt.

Vanduo 4 šaukštai

Kukurūzų krakmolas 150 g.

Česnako 4 skiltelių

Imbiero

Svogūnų laiškai 10 g.

Anakardziu riešutai 100gr.

Sojos padažas 5 šaukštų

Cukraus 3 šaukštų

Baltojo vyno acto 2 šaukštų

 

Vištienos marinatui:

1 v.š. sojos padažo

1 a.š. acto (naudojau balzamiko actą)

1 v.š. skysto medaus (natūralaus arba dirbtinio)

 

2/3 a.š. malto imbiero

MK_logo_-_29-3ccd5e0b795d3152e0ee00eb83f15885.jpg
Balsavo: 1
Komentarų 3123 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti