Atgal
Sekmadienis, kovo 20 d. 2016

Viščiukas Tabaka

Viščiukas tabaka – tradicinis gruziniškas keptuvėje ar ant griliaus keptos vištienos patiekalas.

Viščiuką geriausią rinktis kukurūzinį.

Kukurūzinių, dar kitaip vadinamų geltonųjų viščiukų mėsa yra natūraliai dietinė.

Ragaudami kukurūzinio viščiuko, pajusite malonų, burnoje tirpstančios mėsos skonį.



Viščiukas Tabaka


Ingredientai:

Kukurūzinis viščiukas

2 citrinos

3 skiltelės česnako

tabasco padažas

aliejus

50 ml. vandens

100 gr. sviesto

druska

pipirai

paprikos milteliai

025-90aab838648a0df6734bfdde0394f0c6.JPG
Balsavo: 0
Komentarų 942 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti