Tobula moteris 14 laida.
Mažos užkandėlės visuomet traukia akį, puošia stalą ir tinka įvairiausioms progoms.
Mes pabandėme paruošti sveikuoliškų užkandėlių švenčių stalui.
_
Pomidorai
dž. pomidorai
špinatai
mocarela sūris
_
kriaušė
rukola
vytintas kumpis
_
450 gr. virtų morkų
kepintų saulėgrąžų
aliejaus
česnako
druskos
citrinų
kmynų
petražolių
sluoksniuotos tešlos krepšelių
Kučiukų kepimo laikas prasideda :) Barškučiai, šližikai, kleckiukai, prėskučiai, galkučiai, o kaip juos vadinate Jūs?
Kad būtų žaismingiau, spalvingiau ir įdomiau šį kartą aš kepiau su liofilizuotais milteliais ir uogomis.
Kiekvienas žvejys turi savo žuvienės receptą, kaip ir kiekvienas kulinaras.
Mano žuvienė šiek tiek modernesnė nei žvejo :)
Ar žinojote kuo žuvienė skiriasi nuo žuvies sriubos? Ekspertai pabrėžia, kad žuvienei negali būti naudojama jokia kitokia - tik šviežia žuvis. Jei verdama šaldyta, sūdyta ar kitaip konservuota žuvis, tai patiekalas iš tokios žuvies vadinasi žuvies sriuba.