Atgal
Sekmadienis, balandžio 17 d. 2016

Veršienos nugarinė su česnakiniu padažu .

Robertas rašo tinklaraštį "Gamink pats". Vyriškas braižas, skanios nuotraukos ir daugybė idėjų.

Šį kartą ypač skanus veršienos kepsnys.



Veršienos nugarinė su česnakiniu padažu .


Ingredientai:

 

Veršienos nugarinė (400 g)

Mažos morkytės (150 g)

Maži kukurūzai (150 g)

 Balzamiko sirupas (2 šaukštai)

 Česnakas (1 skiltelė)

 Laimo vaisius (1 vnt.)

 Ryžių vynas (mirinas) (4 šaukštai)

 Ryžių actas (4 šaukštai)

 Alyvuogių aliejus (4 šaukštai)

 Džiovintos mėtos (0,5 šaukštelio)

Druska ir juodas maltas pipiras

Maisto_Klubas_2015-12-02_WEB_017-Artiom.Istuganov-51cd303238418cbefd04cbc3b07879be.jpg
Balsavo: 0
Komentarų 1502 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti