Atgal
Sekmadienis, balandžio 3 d. 2016

Velykų avinėlis

Kad velykinis stalas nebūtų be krikščioniško simbolio, išsikepkite mielą saldų avinėlį.


Velykų avinėlis


Ingredientai:

Miltų (N 405) 500 gr.

Sausų mielių 1 pakelis

Cukraus 100 gr.

Vanilinio cukraus 1 maišelis

Apelsino žievelė

Žiupsnelis druskos

Kiaušinis

Sviesto " kambario temperatūros 100 gr.

Šilto pieno 200 ml.

 

Papuošimui:

 

Trynys 1 vnt.

Baltymas 1 vnt.

Aliejaus 1 šaukštelis

Lazdyno riešutas 1 vnt.

Cukraus pudra

2015-02-24_Maisto_Klubas_Print_Logo_053-f9ec1bc2095940e65311fdf93e7efacc.jpg

Pastabos:

Trafaretas : ČIA.
Balsavo: 0
Komentarų 1541 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti