Atgal
Sekmadienis, balandžio 3 d. 2016

Upėtakis su pikantiškomis morkytėmis.

Žuvį gaminti galima įvairiausiais būdais, galima virti, galima naudoti pyragų įdarams, gaminti vyniotinius .

Taip paruoštą žuvį galite susukti į foliją ir kepti ant grotelių.



Upėtakis su pikantiškomis morkytėmis.


Ingredientai:

Apie 1 kg. Upėtakio

4 šaukštai minkšto sviesto

1.5 šaukštelio kario miltelių

2 arb. Šaukšteliai apelsinio žievelės

Aliejaus

Druskos, pipirų

 

___

 

 

0.5 morkų mažų šaldytų

50 ml. alyvuogių aliejaus

50 ml. balzaminio acto

4-5 skilteles česnako

1/2 valg.š. paprikos

1/2 valg.š. kumino

1/2 arbat.š. druskos

sviežio čiobrelio

1/4 arbat.š. malto juodojo pipiro

100 gr. sviesto

001-130-b67e71b74b864fa9625fc14af1778d9d.jpg
Balsavo: 0
Komentarų 1686 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti