Pagrindui:
100 gr. sviesto
kiaušinis
200 gr. miltų
100 gr. cukraus
vanilinio cukraus
Įdarui:
1 kiaušinis
200 gr. varškės
citrinos žievelė
Šaukštas cukraus pudros
Papuošimui:
Galite naudoti uogas ar vaisius pagal sezoną.
Pagrindui:
Sviestą išsukti su cukrum, įmušti kiaušinį, suberti miltus, užminkyti tešlą ir padėti pusvalandžiui į šaldymo kamerą.
Tešlą išformuoti per formeles ar vieną didelę formą maždaug 0.5-1 cm. storiu. Subadyti šakute ir dėti į įkaitintą 200 C. orkaitę 10 min.
Įdarui:
Sumaišyti varške su kiaušiniu ir cukraus pudra, įtarkuoti citrinos žievelę.
Į kiekvieną formelę dėti po šaukštą varškės masės ir dar kepti 10-15 min.
Išimti tartaletes ir gerai atvėsinti.
Puošti uogomis.
Skanaus :)