Atgal
Pirmadienis, birželio 27 d. 2016

Sūrio tortas su braškėmis

Sūrio tortas

Braškių sezonui įsibėgėjus, galima mėgautis uogomis ir kepiniuose, bei tortuose.

Nekeptas sūrio tortas vasarą su gardžiomis uogomis geriausias pasirinkimas.

Kiekvienas kąsnis privers užsimerkti, pažadu.



Sūrio tortas su braškėmis


Pasiruošimo laikas
20 min.
Gaminimo laikas
40 min.
Visa trukmė
1 val.

Ingredientai:

 Biskvitui:

 

3 kiaušiniai

stiklinė cukraus

stiklinė miltų

 

 Kremui:

 

500 ml. grietinėlės

300 gr. maskarpones sūrio

370 gr. kondensuoto pieno

30 gr. želatinos

70 ml. vandens

citrina

 

Braškių

 

Maisto_Klubas_2016-06-20_WEB_LogoGray_005-ca53c79ae36eaf2dc6aadd628bf2cf18.jpg

Gaminimo eiga:

Šiltu vandeniu užpilkite želatiną ir leiskite jai išbrinkti.

Tuomet ant nedidelės ugnies nuolat maišant, ją ištirpinkite ir pastatykite, kad pilnai atvėstų.

 

Biskvitas:

Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi ir įsijokite miltus, palengva permaišykite, sukrėskite viską į kepimo 26 cm. formą ir kepkite 30 min.

Iškeptą biskvitą atvėsinkite.

 

Kremas:

Standžiai išplakite grietinelę, palengva įmaišykite maskarpone sūrį ir kondensuotą pieną. Įtarkuokite citrinos žievelę ir įspauskite sultis. Įmaišykite atvėsintą želatiną, gerai permaišykite.

 

Į kepimo formą dėkite biskvitą, kepimo formos sienelę apdėkite perpjautomis per pus braškėmis ir užpilkite kremą. 

Atvėsinkite šaldytuve, tam reikėtų 3-4 val.

Papuoškite ir skanaus :)

 

 

Balsavo: 5
Komentarų 2243 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti