Atgal
Trečiadienis, gegužės 11 d. 2016

Šalta kukurūzų - mangų sriuba su lašiša

Tomas Ragauskas - virtuvės šefas pristatys savo gaminamus patiekalus.

Kaip jis sako - neturiu mėgstamiausio patiekalo, neprisirišu prie konkrečios šalies virtuvės. Nekenčiu nuobuodžių skonių derinių, ir ne, ne gaminu klasikinių patiekalų.Todėl nuolat gamindamas, leidžiuosi į naują randevouz su kitokiais skonių deriniais, prieskoniais, gaminimo būdais.

Nėra nederančių ingridientų, yra per mažai žinių ir fantazijos:) Nėra nemėgstamų produktų, yra tik nemoksliškas jų paruošimas. Nesu super šefas, esu tas kuris keičia, laužo standartus ir negamina pagal vadovelio eilutes.



Šalta kukurūzų - mangų sriuba su lašiša


Ingredientai:

Lašišos filė paruošimui:

Lašišos filė 120g

Vermutas baltas - 10g

Peletrūnai švieži ar džiovinti

Garstyčios grūdėtosios 0,5 arbatinio šaukštelio

Pipirai

Kukurūzų sriubai:

Kukurūzai konservuoti ar švieži virti (grūdeliai)500g

Prinokęs mangas 1 vnt

Žieminės bulvės (Topinambai)2 vnt

Muskato riešutas maltas

Vanilės ankštis ar vanilinis cukrus

Druska (galite pakeisti sojos padažu be gliuteno)

Avokadų kremui:

Avokadas prinokęs 0,5 vnt

Brie baltojo pelėsio sūris 50g

Mascarponės sūris 100g

Laimo citrina 1 vnt

Patiekimui:

Kiškio kopūstai

maumedžių pumpurai

smulkinti pistacijų riešutai

MaistoKlubas.2016-04-20-006.WEB1-c75ac2f0abe5e9a69b8c9b54e1847620.jpg
Balsavo: 3
Komentarų 1956 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti