Atgal
Sekmadienis, gegužės 21 d. 2017

Salotos su smidrais ir krevetėmis

salotos su smidrais ir krevetem

 Smidrai- turi būti patiekiami kuo papraščiau, nes jų skonis itin puikus.

Gausybė maistinių savybių, netgi senovėje garsėjo kaip afrodiziakai :)

Tad atėjus smidrų sezonui tiegu užvaldo mūsų virtuves !



Salotos su smidrais ir krevetėmis


Pasiruošimo laikas
5 min.
Gaminimo laikas
10 min.
Visa trukmė
15 min.

Ingredientai:

400 gr. nevirtų krevečių

200 gr. smidrų

Avokadas

Mėlynas svogūnas

Citrina

Kelios skiltelės česnako

Druska

Pipirai

3-4 valg. š. al. Aliejaus

Padažui:

6 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus

3 valg. šaukštai citrinų sulčių

1 valg. šaukštas medaus

1 arb. Šaukštelis grūdėtų garstyčių

Druskos

Pipirų

Maisto_Klubas_2017-05-15_WEB_LogoWhite_003-e6658eff90e84cb3d5cce046db9af4c9.jpg

Gaminimo eiga:

Krevetes pagardinkite druska ir pipirais, įspausite česnako.

Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir kelias minutes apkepkite krevetes.

Smidrus nuliekite verdančiu vandeniu.

Į lėkštę dėkite pusę žiedais pjaustyto svogūno, pusę avokado, apšlakstykite jį citrinų sultimis, dėkite krevetes, ir smidrus.

Padažas: Sumaiškykite visus produktus ir pagardinkite druska ir pipirais.

Prieš valgant apliekite padažu.

Skanaus.

Balsavo: 0
Komentarų 521 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti