Atgal
Pirmadienis, balandžio 4 d. 2016

Risotto su jūros gėrybėmis

Tradicinis Italų virtuvės patiekalas gaminamas iš ryžių ir kitų priedų tokių kaip jūros gėrybės, grybai, žuvis, daržovės.


Risotto su jūros gėrybėmis


Ingredientai:

200 g risotto ryžių Arborio

3 v. š. sviesto

1 nedidelio, smulkiai sukapoto svogūno

100 ml sauso balto vyno

200 g jūros grybių mišinio

600 ml jūros gėrybių sultinio (arba 160 ml sūrymo, kuriame buvo krevetės ir 440 ml vandens)

2 v. š. smulkiai pjaustytų petražolių

1 v. š. smulkiai tarkuotos citrinos žievelės

Druskos

Kieto sūrio

MK_logo_-_21-eb410e60994e4b97b20add4884846049.jpg
Balsavo: 0
Komentarų 1386 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti