Atgal
Antradienis, spalio 18 d. 2016

Ricotta pyragas su daržovėmis

Ricotta pyragas su daržovėmis

Nesaldus ir sotūs pyragas, išsigelbėjimas ir vakarienei, ir pietums į darbą ir į gamtą ir vakarėliui su draugais. O interpretacijų begalė, su daržovėmis, su vištiena, su grybais ir t.t.

Mano pyragas rudeninis.

Pyrago "karūna iš rudeniniu daržovių.



Ricotta pyragas su daržovėmis


Pasiruošimo laikas
10 min.
Gaminimo laikas
20 min.
Visa trukmė
30 min.

Ingredientai:

 

Pakuotė sluoksniuotos tešlos su grudais

400 g Ricotta sūrio

3 kiaušiniai

150 ml grietinėlės

75 g šviežiai tarkuoto parmezano

3 paprikos (raudona, geltona ir oranžinė)

Saujelė grybų

Česnakas

Cukinija

200 g vyšninių pomidorų

Druska

Pipirai

Muskato riešuto

14559974_561249487410038_5767291403449842760_o-650623cfbb7de9f5bbdd33fe7c86a5ea.jpg

Gaminimo eiga:

 

Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C  Į 23 cm. skersmens skardą nuimamais kraštais ištieskite tešlą, uždėkite ant jos kepimo popieriaus ir užpilkite pupeles, kepkite 10-15 min.

Išėmę nuimkite popierių ir pupeles ir dar pakepkite iki auksinės spalvos.

Paruoškime įdarą.

Išplakite kiaušinius su druska ir pipirais, sumaišykite su grietinėle, ricotta varške ir parmezanu. Užpilkite masę ant paruošto pagrindo ir kepkite apie 25 min. 180C. orkaitėje.

Į kepimo skardą sudėkite nuvalytas ir supjaustytas daržoves, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu.

Kepkite 20-30 min.

Sudėkite daržoves ant iškepto pyrago.

Skanaus.

Balsavo: 0
Komentarų 750 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti