Atgal
Antradienis, gegužės 31 d. 2016

Pyragas su kalakutiena

pyragas su kalakutiena
Pyragas puikiai tiks kaip užkandis į gamtą, skanus valgyti ir šaltas. Tiesiog supjaustykite nedideliais gabalėliais ir mėgaukitės gamtoje skaniu užkandžiu.


Pyragas su kalakutiena


Pasiruošimo laikas
15 min.
Gaminimo laikas
35 min.
Visa trukmė
50 min.

Ingredientai:

 

Pakelis bemielės sluoksniuotos tešlos

400 gr. maltos kalakutienos

2 kiaušinių tryniai

150 gr. grybų

300 gr. kopūsto

poras

2 svogūnai

morka

druska, pipirai

Sojų padažas

2015-06-30_Maisto_Klubas_LogoC_WEB_Artiom.Istuganov_017-0e11ca58398c019ca4b0b8bb085a2aa8.jpg

Gaminimo eiga:

Maltą mėsą pagardinkite mėgstamais prieskoniais, druska, pipiraisi ir apkepkite keptuvėje.

Sudėkite smulkintas daržoves, tarkuotą kopūstą, porą, svogūnųs, grybus, morką, viską apkepus pagardinkite sojų padažu.

Į atvėsusią masę įmaišykite kiaušinių trynius ir gerai viską išmaišykite.

Šiek tiek pakočiokite sluoksniuotos tešlos lakštą, dėkite jį į skardą išklotą kepimo popieriumi, sudėkite įdarą ir uždengus kitu tešlos lakštu gerai užspauskite kraštus. Aptepkite kiaušinio plakiniu, galima pabarstyti sezamo sėklomis.

Kepti 35 min. 180 C. Įkaitintoje orkaitėje

Pastabos:

Tokį pat pyragą galite gaminti ir iš šviežių grybų, lašišos ir špinatų, fetos sūrio, tiesiog improvizuokite :)
Balsavo: 0
Komentarų 2203 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti