Atgal
Antradienis, birželio 21 d. 2016

Prancūziška iškilų duona

Prancūzikška iškylų duona
Artėjant Joninėms, iškyloms kurių vasaros metu tik daugiau siūlau pasigaminti iškylos duona, ką čia duona čia visas tortas !


Prancūziška iškilų duona


Pasiruošimo laikas
10 min.
Gaminimo laikas
10 min.
Visa trukmė
20 min.

Ingredientai:

1 didelio batono ar duonos

3 šaukštų alyvuogių aliejaus

6 gabalėlių marinuotų paprikų

Raudonojo svogūno

Špinatų

100g. alyvuogių

2 gabalėlių mocarelos sūrio

3 pomidorų

Virto kumpio

Druskos ir pipirų

333-f4b263b9b4e1e63e7309d73b0978769f.jpg

Gaminimo eiga:

 

Pasiruoškite duoną ar batoną- nupjaukite viršų. Trumpai tariant, batonas bus indas, tad išpjaukite dangtį, nes reikės skaptuoti batono vidų. Išskaptuokite ne visą, šiek tiek batono palikite, svarbu, kad tilptų norimas įdaras.

Išskaptavę batono vidų, patepkite alyvuogių aliejumi. Pasiruoškite daržoves ir kumpį – supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.

Viską rekomenduojame dėti taip :paprikos,svogūnai,bazilikų lapeliai,alyvuogės, mocarela, kumpis, pomidorai, druska, pipirai, špinatai, kumpis. Kitas sluoksnis- paprikos, mocarela, pomidorai, vėl druska, pipirai ir visa kita.

Uždėkite nupjautą batono kepurėlę ir visą duoną standžiai susukite maisto plėvele. Prislėkite kokiu nors sunkesniu daiktu, kad visas duonos turinys kiek pasispaustų.

Viską įdėkite į šaldytuvą ir laikykite pernakt arba bent dvi valandas.

Skanaus :)

Balsavo: 1
Komentarų 1730 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti