300 gr. moliūgų tyrės
150 gr. cukraus
210 gr. miltų
2 kiaušiniai
2 arb. šaukšteliai kepimo miltelių
115 gr. aliejaus
125 gr. jogurto
150 gr. kond. pieno
Kučiukų kepimo laikas prasideda :) Barškučiai, šližikai, kleckiukai, prėskučiai, galkučiai, o kaip juos vadinate Jūs?
Kad būtų žaismingiau, spalvingiau ir įdomiau šį kartą aš kepiau su liofilizuotais milteliais ir uogomis.
Kiekvienas žvejys turi savo žuvienės receptą, kaip ir kiekvienas kulinaras.
Mano žuvienė šiek tiek modernesnė nei žvejo :)
Ar žinojote kuo žuvienė skiriasi nuo žuvies sriubos? Ekspertai pabrėžia, kad žuvienei negali būti naudojama jokia kitokia - tik šviežia žuvis. Jei verdama šaldyta, sūdyta ar kitaip konservuota žuvis, tai patiekalas iš tokios žuvies vadinasi žuvies sriuba.