Atgal
Šeštadienis, kovo 19 d. 2016

Marinuotos alyvuogės

marinuotos alyvuogės
Greičiausias ir patogiausias užkandis. Laikyti sandariuose indeliuose taip paruoštas galite ir savaitę laiko. Šis receptas tikrai nepalieka abejingų.


Marinuotos alyvuogės


Pasiruošimo laikas
5 min.
Gaminimo laikas
5 min.
Visa trukmė
10 min.

Ingredientai:

 

1 kg. juodųjų alyvuogių

4-5 skiltelės česnako  

šakelė petražolių

čilli paprikos miltelių

4-5 šaukštai balzamiko acto

alyvuogių aliejaus

šaukštas sojos

šaukštelis medaus

citrina

Maisto_Klubas_2014-09-04_WEB_004_Logo-ed9ee34b43cf20102c4bf39fa08be996.jpg

Gaminimo eiga:

Nuo alyvuogių nupilti skystį ir suberti jas į gilesnį indą. Iki pusės alyvuogių įpilti aliejaus. Suberti kapotas petražoles ir smulkiai tarkuotą česnaką. Soją sumaišyti su medumi, balzamiko actu ir čilli milteliais, užpilti ant alyvuogių, užtarkuoti citrinos žievelės ir apšlakstyti sultimis, viską išmaišyti ir palikti pailsėti porą valandų.

Skanaus!!

Balsavo: 0
Komentarų 1031 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+
Žymės:


Rekomenduojame skaityti