Atgal
Šeštadienis, kovo 19 d. 2016

Maltos mėsos slėgtainis

maltos mėsos slėgtainis

Slegtainius itin paprasta pasigaminti, o valgyti galite tiek šaltus tiek karštus.

Įdaras taip pat Jūsų fantazijos reikalas.



Maltos mėsos slėgtainis


Pasiruošimo laikas
10 min.
Gaminimo laikas
30 min.
Visa trukmė
40 min.

Ingredientai:

250 gr. jautienos

250 gr. kiaulienos

50 gr. rūkytų lašinukų

2 šaukštai grietinės

svogūnas

pistacijų

druskos ir pipirų

 

Maisto_Klubas_2014-09-04_WEB_006_Logo-38884dcd48648a610eecbb3af11555b4.jpg

Gaminimo eiga:

Mėsą sumalkite kartu su svogūnais. Pagardinkite druska, pipirais, sudėkite grietinę ir gerai išminkykite.

Į kepimo formą, dėkite pusę maltos mėsos, tuomet pistacijas, lašinukus ir likusią maltą mėsą, paspauskite, kad neliktų oro tarpų.

Paruoštą slėgtainį pašaukite į orkaitę ir kepkite 60 min. 180 C.

 

Skanaus.

Balsavo: 0
Komentarų 871 Peržiūrėjo Share on Facebook Google+


Rekomenduojame skaityti